>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom održala je u četvrtak 3.travnja 2014. godine Godišnju skupštinu kojoj su osim članova prisustvovali i predstavnici ustanova i udruga te Mladen Tenodi pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Križevaca.

mr

O aktivnostima koje su provedene u 2013. godini govorila je predsjednica Udruge Tamara Premuš dok je o Klubu Maslačak izvještaj podnijela voditeljica Nada Domitrović. Tako su u protekloj godini provedene edukacije, održane brojne priredbe, članovi su sudjelovali na različitim manifestacijama, sportskim natjecanjima, družili se sa sličnim udrugama. Radilo se i na boljoj senzibilizaciji javnosti i svih građana za potrebe i mogućnosti osoba s mentalnom retardacijom. Intenzivno se radilo na uređenju kuće u Gundulićevoj ulici koju je Udruga dobila na korištenje od Grada.

mr1
Klub Maslačak radio je na projektu “Rana intervencija i rehabilitacija predškolske djece s teškoćama u razvoju” koji je podržan i od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, a koji su uključena djeca do 5 godina. Klub inače okuplja mlade iznad 21. godine te organizira aktivnosti za njihovo slobodno vrijeme kroz različite radionice, a i u ovoj godini će se nastaviti započeti programi i aktivnosti.

Nazad na vrh