>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

U Osnovnoj školi „Vladimir Nazor“ danas je otvoreno biciklističko parkiralište. Vrpcu je svečano prerezao učenik koji je prošle godine sudjelovao na međunarodnom natjecanju „Sigurno u prometu“  u Češkoj Hrvoje Kašik u nazočnosti ravnatelja škole Igora Brkića, pobjednika ovogodišnjeg državnog natjecanja „Sigurno u prometu“, profesora i ostalih učenika.

IMG 5023

Otvorenju su prisustvovali i zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško te upravitelj Regionalne zaklade za lokalni razvoj „Zamah“ Drago Vručinić.
U sklopu otvorenja na igralištu škole bio je postavljen poligon gdje su svi učenici mogli isprobati biciklističke vještine. Također, učenici su mogli i testirati svoje znanje iz poznavanja prometnih propisa i oslikati platnenu torbu biciklističkim motivima, a ovom programu priključili su se i Križevačka udruga biciklista te Policijska postaja Križevci.
Ovaj projekt financirala je Regionalna zaklada za lokalni razvoj „Zamah“, a pomoć u opremanju parkirališta pružile su križevačke tvrtke M Line i Pitagora te brojni volonteri. Cilj ove akcije je pokrenuti niz aktivnosti kojima će se djecu i ubuduće poticati na korištenje bicikla kao prijevoznog sredstva na putu do škole.

Najava događanja

22Svi
22.05.2018. 19:00 - 20:00
Izložba Ane Budija: Kolorit u očima
24Svi
24.05.2018. 18:30 - 27.05.2018. 19:30
10. Dani hrvatskih svetaca i blaženika

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh