>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

U prostorima Županijske uprave danas je potpisan Sporazum o suradnji na provedbi Operativnog plana razvoja cikloturizma u Koprivničko-križevačkoj županiji za razdoblje od 2017. do 2020. Riječ je o projektu za koji su Koprivničko-križevačka županija i županijska Turistička zajednica ostvarili potporu od 350 tisuća kuna putem Javnog poziva Ministarstva turizma.

IMG 5067


S područja grada Sporazum su potpisali gradonačelnik Mario Rajn u ime Grada Križevaca, direktorica Olinka Gjigaš u ime Turističke zajednice grada Križevaca i predsjednik Marino Kolarić u ime Križevačke udruge biciklista, a potpisivanju Sporazuma je prisustvovao i zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško.
Svi potpisnici Sporazuma aktivno će se uključiti u razvoj biciklističke infrastrukture te turističke infrastrukture što obuhvaća izgradnju i uređenje cikloturističkih tura, te njihovo opremanje prometnom i turističkom signalizacijom.
Ostali partneri na provedbi Operativnog plana su Policijska uprava koprivničko-križevačka, Hrvatske ceste, Hrvatske vode, Hrvatske šume, HGK Županijska komora Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, gradovi Koprivnica i Đurđevac, sve općine na području Županije, Biciklistički klub „Rotor“, Biciklistički klub „Đurđevac“, Old timer klub „Biciklin“ Koprivnica, Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije, Turistička zajednica Grada Koprivnice, Turistička zajednica Grada Đurđevca, Turistička zajednica područja Središnja Podravina, Turistička zajednica Dravski Peski, Županijska uprava za ceste KKŽ, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, Zavod za prostorno uređenje KKŽ te Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Koprivničko-križevačke županije.

 

Najava događanja

20Velj
" id="dp-module-upcoming-default-245-events-109-109-description">
20Velj
20.02.2018. 19:00 - 20:00
Književni susret s Kristianom Novakom
23Velj
23.02.2018. 12:00 - 13:00
Zagrli za rijetke
24Velj
24.02.2018. 10:00 - 11:00
Otkrijte križevačke tajne

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh