>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Pod pokroviteljstvom Grada Križevaca, a u organizaciji Međunarodne mreže sportskih djelatnika - Sportmeet, Ekonomije zajedništva i Zajednice športskih udruga Križevci održan je 9. Međunarodni stručni skup „Sport – duhovnost: Odrazi u odgojnoj djelatnosti“.

IMG 5134


U ime Grada Križevaca dobrodošlicu svima je poželio pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti mr.sc. Mladen Tenodi istaknuvši zadovoljstvo što se ovakav skup održava u Križevcima. Sam Sportmeet detaljnije je predstavio profesor Zdenko Horvat dok je Maja Zegnal Koretić govorila o međunarodnoj ljetnoj školi – Sportmeet koja je ove godine održana u Barceloni.
Svim okupljenima prikazan je film o ovogodišnjem Dječjem aktivnom ljetu u Križevcima nakon čega su održana stručna predavanja. Dr.sc. Paulo Crepaz govorio je o sportu i duhovnosti, dok je magistar kineziologije Zoran Sedlar predstavio osobno iskustvo „Sport i duhovnost“, a magistra psihologije Rebeka Prosoli održala je predavanje na temu „Psihološki aspekti sporta i duhovnosti“.

 

dan grada 2018

Najava događanja

23Tra
23.04.2018. 16:30 - 19:30
Noć knjige
23Tra
23Tra
23.04.2018. 18:00 - 19:00
Đurđevo pod gorjanskom lipom
1Svi

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh