>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

U Gradskoj upravi danas je održana početna konferencija projekta „Pomozimo jedni drugima III“ kojim su za učenike s teškoćama u razvoju osigurani pomoćnici u nastavi.

IMG 5178

Okupljene učenike, roditelje, pomoćnike i ravnatelje pozdravio je gradonačelnik Mario Rajn te pohvalio zajedničku suradnju prilikom pisanja ovog projekta. Ujedno je zahvalio pomoćnicima koji će pomagati učenicima s teškoćama u razvoju i svima poželio uspješnu školsku godinu.

Nakon pozdrava gradonačelnika, uslijedila je prezentacija s pojedinostima projekta koju je održao pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti mr.sc. Mladen Tenodi.

Nositelj projekta je Grad Križevci dok su projektni partneri Osnovna škola „Vladimir Nazor“, Osnovna škola Ljudevita Modeca, Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci te Križevački poduzetnički centar d.o.o. Ukupno su za 25 učenika osigurana 24 pomoćnika u nastavi, a projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda temeljem prijave na Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza III“, Broj poziva: UP.03.2.1.03. Ukupna vrijednost ovog četverogodišnjeg projekta je 4.892.594,40 kuna od čega je 4.501.186,84 kuna bespovratnih sredstava dok će Grad osigurati preostalih 391.407,56 kuna.

IMG 5182

S riječima zahvale i važnosti ovog projekta obratili su se kao partneri u projektu direktor Križevačkog poduzetničkog centra d.o.o. Tihomir Hodak, ravnateljica Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci Marija Prodan, ravnatelj Osnovne škole „Vladimir Nazor“ Igor Brkić, te Elvira Kiš u ime ravnatelja Osnovne škole Ljudevita Modeca Dražena Bokana.

Nekoliko riječi iz perspektive roditelja uputila je Marina Kuharović dok se u ime pomoćnika obratio Luka Borčić.LOGOTIP PJD

 Zajedno do fondova EU                                                                                               EU                              

Zajedno do fondova EU                                                                    Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Europska unija

dan grada 2018

Najava događanja

26Tra
26.04.2018. 18:00 - 27.04.2018. 19:00
Predstava: Svadba
1Svi

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh