>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Gradonačelnik Mario Rajn primio je u ponedjeljak 30.lipnja u svom uredu, predstavnike Srednje škole "Ivan Seljanec" kako bi im čestitao na odličnom nastupu na ovogodišnjem Interslast natjecanju u Termama Tuhelj.
Nastavnici Mišel Doskočil i Boro Petrek te učenik Ivan Guberac iz 3. k razreda SŠ „Ivan Seljanec“ Križevci,  u suradnji s Anom Novosel iz slastičarskog obrta BoAna, osvojili su na tom natjecanju zlatnu i dvije brončane medalje.

sš seljanec6

Predstavnici SŠ „Ivan Seljanec“ Križevci sudjelovali su u kategoriji Pitafest za seniore i juniore: nastavnik mentor Mišel Doskočil u kategoriji čokoladne pite, nastavnik Boro Petrek u kategoriji kremaste pite s čokoladom te učenik Ivan Guberac u kategoriji voćne pite..
Svi natjecatelji osvojili su izvrsne rezultate i to: Mišel Doskočil osvojio je zlatni Interslast u konkurenciji seniora za odabir sastojaka i kreaciju prema žiriju inozemnih novinara, Boro Petrek osvojio je brončani Interslast u konkurenciji seniora za odabir sastojaka i kreaciju prema žiriju inozemnih novinara, dok je učenik Ivan Guberac dobitnik brončanog Interslasta u konkurenciji juniora u kategoriji voćne pite prema žiriju profesionalnih slastičara.
Da su nastavnici i učenici križevačke škole prepoznati i diljem Hrvatske, govore ne samo ove nagrade, već i uspjesi kod njihovog zapošljavanja pa je tako i ovogodišnji dobitnik slastičarske bronce, već uvelike stupio i na tržište rada, budući da je ovog ljeta radio u restoranu u Makarskoj.
Čestitajući svima na ovim uspjesima, gradonačelnik je istaknuo kako je najbolje kada, znanje u stuci, angažman i entuzijazam, prati i odgovarajući profesionalni i materijalni uspjeh.
To je posebno važno u turizmu i ugostiteljstvu gdje je očit nedostatak educiranih kadrova, a prema riječima ravnateljice Škole, Gordane Juran Ratković, učenici su očito toga svjesni jer je sve veći broj učenika zainteresiran za upis u programe kuhar i konobar.
Gradonačelnik je gostima podijelio križevačku čokoladu, a oni su njega iznenadili tortom od sira.


Najava događanja

20Velj
" id="dp-module-upcoming-default-245-events-109-109-description">
20Velj
20.02.2018. 19:00 - 20:00
Književni susret s Kristianom Novakom
23Velj
23.02.2018. 12:00 - 13:00
Zagrli za rijetke
24Velj
24.02.2018. 10:00 - 11:00
Otkrijte križevačke tajne

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh