>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

U posjetu Križevcima i Dječjem vrtiću Zraka sunca, borave učenici i nastavnici Pedagoške gimnazije iz talijanske Pise koji su stigli kako bi odradili svoju stručnu praksu te se upoznali s metodama rada u ovom križevačkom vrtiću.

zraka sunca1

Naročito ih zanima Agazzi metoda, inače izvorno nastala upravo u Italiji u Bresci te kulture mira, prihvaćanja, davanja koja je temelj odgoja djece u ovom vrtiću.
Mlade je u vrtiću posjetio i zamjenik gradonačelnika Tomislav Katanović, pozdravio ih te im zaželio ugodan boravak u gradu, upoznavši ih ukratko sa našim odgojno-obrazovnim sustavom koji u gradu postoji.

zraka sunca

U ime domaćina goste je pozdravila ravnateljica vrtića Terezija Horvat ukratko predstavivši im vrtić te njegove posebnosti u radu s najmlađima, istaknuvši kako vjeruje da je ovaj posjet uzajamno obogaćivanje. Djeca su za svoje goste pripremila i zanimljiv zabavni program na talijanskom i hrvatskom jeziku.
Zamjenik je gimnazijalce pozvao i da posjete Gradsku upravu, a ujedno su razgledali zagradu Županijske Palače te ostale zanmenitosti grada.

italia

Nazad na vrh