>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

U Maloj gradskoj vijećnici održana je 3. sjednica Organizacijskog odbora 20. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije.

IMG 20171030 070707

Na sastanku su članovi Organizacijskog odbora izvijestili o provedenim aktivnostima vezano uz pripremu sajma te su dogovorene daljnje obveze i zaduženja. Podsjetimo, 20. Obrtnički i gospodarski sajam održat će se od 10. do 12. studenog u Sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca. Svečano otvorenje sajma održat će se u petak, 10. studenog s početkom u 11,00 sati u Sportskoj dvorani Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga, a tijekom tri dana održavanja sajma pripremljene su radionice, predavanja i okrugli stol te tradicionalno Revija frizura i modna revija.
Ove godine kroz tri dana sajma u organizaciji Inovatorskog društva „Marcel Kiepach“ Križevci i Studentsko poduzetničko-tehnološkog inkubatora Bjelovar održat će se 1. Dani inovativnih ideja, a isti organizatori su pripremili i cjelodnevnu radionicu 3D printanja, 3D skeniranja, CNC glodanja i laserskog graviranja i rezanja, radionicu izrade kalupa za personalizirane praline i čokolade za čokolateriju Hedona Križevci te radionicu izrade personaliziranih autohtonih suvenira Koprivničko-križevačke županije korištenjem novih tehnologija.
U petak će se tradicionalno s početkom u 20,00 sati na Strossmayerovom trgu održati Martinje po Križevačkim štatutima.

IMG 20171030 070656
U subotu će se  u 11,00 sati održati Okrugli stol na temu „Strukovno obrazovanje i cjeloživotno učenje u skladu s potrebama gospodarstva“ na kojem će se predstaviti moguća rješenja ovog velikog problema današnjice.
Obrt Ember će u subotu i nedjelju u 12,00 sati održati kreativne radionice – decoupage, transferna tehnika, 3D modeliranje.
Za poljoprivrednike je u nedjelju u 10,00 sati organizirano predavanje „Mjera 1 Prenošenje znanja i aktivnosti informiranja i Mjera 2 Savjetodavne službe, službe za upravljanje poljoprivrednim gospodarstvom i pomoć poljoprivrednim gospodarstvima" dok će se u 11,00 sati održati prezentacija natječaja LAG-ova namijenjenih financiranju projekata u poljoprivredi i ruralnom razvoju.
Sajam će tradicionalno završiti izborom najatraktivnijeg izložbenog prostora, nagradnom igrom Komunalnog poduzeća Križevci i nagradnom igrom sajma gdje je glavna nagrada Prima kuhinja s kućanskim aparatima.
Sve dane sajma održat će se prezentacija obrtničkih zanimanja učenika strukovnih škola te izložba malih životinja.

dan grada 2018

Najava događanja

26Tra
26.04.2018. 18:00 - 27.04.2018. 19:00
Predstava: Svadba
1Svi

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh