>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević i pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti mr. sc. Mladen Tenodi obišli su danas u pratnji ravnatelja Osnovnu školu Ljudevita Modeca i područne škole u Većeslavcu i Majurcu.

IMG 5660


U Osnovnoj školi Ljudevita Modeca pri kraju su radovi na rekonstrukciji sanitarnih čvorova na prvom i drugom katu lijevog krila. Postavljeni su novi PVC prozori, pregradni zidovi, zidne i podne pločice, provedene su nove instalacije vodovoda i kanalizacije, a sada je još preostalo postaviti novu sanitarnu opremu.
Uskoro će krenuti i radovi na adaptaciji sanitarnih čvorova na prvom i drugom katu desnog krila, a za što je Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU odobrilo 200.000,00 kuna bespovratnih sredstava.  
Zamjenik Martinčević i pročelnik Tenodi obišli su i Područnu školu Većeslavec, koja je u sastavu Osnovne škole „Vladimir Nazor“, a na kojoj su postavljeni novi prozori ukupne vrijednosti oko 44.000,00 kuna. Nove prozore će uskoro dobiti i Područna škola Majurec. Tamo su već prije promijenjeni prozori u jednoj učionici, a sada će nove prozore dobiti i druga učionica u vrijednosti od 7.000,00 kuna.
Zamjenik Martinčević je istaknuo zadovoljstvo radovima dodavši kako će sada i djeci  te njihovim nastavnicima zasigurno biti ugodniji uvjeti rada.

 

Nazad na vrh