>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Udruga vinogradara i vinara „Bilikum“ Križevci održala je redovnu sjednicu Skupštine na kojoj je, između ostalih točaka, prihvaćeno Izvješće o radu u protekloj godini, financijsko izvješće kao i Plan rada za 2018. godinu.

IMG 6785


Predsjednik Udruge Denis Maksić izvijestio je kako je Udruga prošle godine obilježila Vincekovo, Bartolovo, Martinje po Križevačkim štatutima, a članovi Udruge sudjelovali su na brojnim izložbama vina kako u Hrvatskoj tako i vani. Napomenuo je kako su u Križevcima uspješno organizirali izložbu vina Alpe –Adria te zahvalio svima koji su pomogli u realizaciji ove izložbe. Također je uputio zahvalu svima sponzorima, ali i članovima Udruge na njihovom radu.
U Planu za ovu godinu je nastavak dobre suradnje s ostalim udrugama, nastaviti usavršavanja, te nastupati na sajmovima i izložbama. Također, Udruga organizira 20. siječnja u 12 sati u Greberancu proslavu Vincekova po Križevačkim štatutima.
Čestitke Udruzi na svemu ostvarenom, ali i puno uspjeha u 2018. godini poželjeli su brojni prijatelji ove Udruge, među kojima su bili i predsjednik Gradskog vijeća Grada Križevaca Marko Katanović te saborski zastupnik Branko Hrg.

Najava događanja

23Sij
23.01.2018. 19:00 - 20:00
Otvorenje izložbe Katice Augustinović

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh