>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Velik broj motociklista, ljubitelja motociklizma i gostiju okupilo se danas u hotelu „Kalnik“ na svečanom proglašenju najboljih pojedinaca, klubova i timova u sportskoj sezoni 2017. u disciplinama cestovne moto utrke, supermoto, skuteri i oldtimer.

IMG 6899

Svečanost su organizirali Hrvatski motociklistički savez i MK Križevci, a okupljenima su se obratili predsjednik MK Križevci Dragutin Srečec, predsjednik HMS-a Stjepan Peršin, gradonačelnik Mario Rajn, izaslanik HOO tajnik Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Branko Zorko, župan Darko Koren te izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora saborski zastupnik Branko Hrg.
Priznanja su dodijeljena najboljim pojedincima, klubovima i timovima kao i organizatorima, sucima i ostalim pojedincima koji su pridonijeli motociklističkom sportu.
Tako je MK Križevci proglašen najboljim klubom i to u kategorijama cestovne moto utrke, skuteri i oldtimer dok je u kategoriji supermoto najboljim klubom proglašen MK Docdyno iz Vinkovaca.
Vozačem godine u kategoriji cestovne moto utrke proglašen je Martin Vugrinec, u kategoriji skuteri Kristian Takač, u kategoriji supermoto Marin Gros dok je u kategoriji oldtimer vozačem godine proglašen Jure Lampe.
Ovoj svečanosti pored brojnih prisustvovao je i predsjednik Gradskog vijeća Marko Katanović.

Najava događanja

23Sij
23.01.2018. 19:00 - 20:00
Otvorenje izložbe Katice Augustinović

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh