>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

U organizaciji Zajednice športskih udruga Križevci, a pod pokroviteljstvom Grada Križevaca u Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci održano je proglašenje najboljih sportašica, sportaša, sportskih djelatnika i ekipa grada Križevaca u 2017. godini.

IMG 7129

Pozdravne govore okupljenim sportašima uputili su predsjednik Zajednice športskih udruga Križevci Josip Šikić i gradonačelnik Mario Rajn koji je pohvalio entuzijazam svih sportaša i poželio im puno uspjeha i u 2018. godini.
Uslijedilo je predstavljanje programa koje je provodila Zajednica u protekloj godini, a nakon toga i svečano proglašenje najboljih kojima su priznanja uručili gradonačelnik Mario Rajn i predsjednik Josip Šikić te zamjenik župana Ratimir Ljubić i tajnik Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Branko Zorko.
Tako je najuspješnijim sportašem s invaliditetom proglašen Luka Drokan iz Kluba za obaranje ruke „Tigar“. Najuspješnijom perspektivnom sportašicom proglašena je Mihaela Kogl iz Kluba za obaranje ruke „Tigar“ dok je najuspješnijim perspektivnim sportašem proglašen Matija Jagušić iz Streljačkog kluba „Križevci 1252“.
Ida Šimunčić iz Atletskog kluba Križevci proglašena je najuspješnijom sportašicom u 2017. godini, a najuspješnijim sportašem proglašen je Dražen Kogl iz Kluba za obaranje ruke „Tigar“.

IMG 7118
Ženska juniorska ekipa Atletskog kluba Križevci proglašena je najuspješnijom ženskom perspektivnom ekipom Grada Križevaca dok je najuspješnijom muškom perspektivnom ekipom Grada Križevaca proglašena juniorska ekipa Streljačkog kluba „Križevci 1252“.
Titula najuspješnijeg ženskog sportskog kluba Grada Križevaca u 2017. godini pripala je ženskoj ekipi Atletskog kluba Križevci dok je titula najuspješnijeg muškog sportskog kluba pripala Motociklističkom klubu Križevci.
Trenerica Ženskog rukometnog kluba „Radnik“ Marjana Fržović proglašena je najuspješnijom sportskom trenericom u 2017. godini, a zaslužnim sportskim djelatnikom proglašen je Dragutin Salopek, NK „Viktorija“ Vojakovac.
Na kraju svečanosti, dodijeljena su i posebna priznanja za postignute rezultate u 2017. godini i to Veroniki Drljačić iz Atletskog kluba Križevci, Nevenu Kruliću iz Atletskog kluba Križevci, Domagoju Kruliću iz Streljačkog kluba Križevci 1252“ i Ženskom rukometnom klubu „Radnik“.
Ispred nagrađenih sportaša zahvalu na dodijeljenim priznanjima uputio je Dragutin Salopek, a za prigodan glazbeni program pobrinuli su se učenici Glazbene škole Alberta Štrige Karlo Vuk i Robin Petić.
Ovoj svečanosti je pored brojnih sportaša prisustvovao i predsjednik Gradskog vijeća Marko Katanović.

Nazad na vrh