>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

U suradnji sa Centrom za socijalnu skrb Križevci koji je partner na projektu „Rana intervencija i rehabilitacija predškolske djece s teškoćama u razvoju“, Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Križevci, organizirala je prezentaciju projekta za roditelje koji imaju status roditelja njegovatelja.

UDRUGA mR

Projekt financira Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta u školskoj godini 2013./2014., a partneri su i Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci te Dječji vrtić „Čarobna šuma“ Križevci. Prisutnima se obratila ravnateljica Centra za socijalnu skrb mr.sc. Kristina Frtalić dipl. socijalna radnica, a u nastavku predsjednica Udruge Tamara Premuš i socijalna radnica Lana Banić.

UDRUGA MR1

Osim navedenog projekta roditelji su informirani i o ostalim aktivnostima u Udruzi, te kako se mogu uključiti u rad udruge kao i o zakonskoj regulativi vezano za status i njihovu djecu. Roditelji su također izmijenili iskustva te su svi pozvani na daljnju suradnju. Predstavljanje projekta održano je u prostorima Centra za socijalnu skrb Križevci.

dan grada 2018

Najava događanja

26Tra
26.04.2018. 18:00 - 27.04.2018. 19:00
Predstava: Svadba
1Svi

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh