>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Dobrovoljno vatrogasno društvo Stari Bošnjani održalo je u subotu, 3. veljače 2018. godine redovnu godišnju skupštinu na kojoj je, između ostalog, podneseno Izvješće o radu u prošloj godini i Plan rada za ovu godinu.

stari bosnjani

Izvješće o radu podnio je predsjednik DVD-a Darko Habdija istaknuvši kako je 2017. godine održano 14 sastanaka Upravnog odbora, izvršena je vatrogasna preventiva, uvježbane su natjecateljske ekipe i uređivan je interijer Vatrogasnog doma.
Osvrnuo se i na održano natjecanje sektora Vojakovački Kloštar kao i na primljenu Plaketu Grada Križevaca za uspješan rad.
Čestitke DVD-u na ostvarenim rezultatima u prošloj godini uputili su predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Križevaca Ivan Mužić, tajnik Vatrogasne zajednice Miroslav Petračija, predsjednik Gradskog vijeća Marko Katanović i zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević koji je posebno naglasio kako se kreće u pregovore s Općinom Sokolovac i koprivničkim Komunalcem kako bi se mještanima osigurala pitka voda do njihovih domaćinstava: „To do sada nije bilo moguće, ali budući da su Vodne usluge izdvojene iz Komunalnog poduzeća, sada možemo napraviti taj korak.“

Izvor: prigorski.hr

Nazad na vrh