>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna


U četvrtak, 8.veljače 2018. potpisan je u Zagrebu Ugovor o financiranju izgradnje nerazvrstane ceste Male i Velike Sesvete. Gradu je Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju kroz Mjeru M7, Operacija 7.2.2. Ulaganja u građenje nerazvrstanih cesta, odobrila najviši iznos potpore, 4.725.198,50 kuna. Ugovor je u ime Grada Križevaca potpisao zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević. 

 2

Radi se o dionici dužine 5.183,62 metara čijom će se modernizacijom značajno podići kvaliteta života stanovnika Malih i Velikih Sesveta.
Na svečanom potpisivanju okupljenima se obratio ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić pohvalivši za trud jedinice lokalne samouprave koje će zahvaljujući dobrim projektima i dobivenim sredstvima podići razinu života u ruralnim područjima.
Ministar je ujedno za proljeće najavio otvaranje novih natječaja, a na potpisivanju je bio i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković
Ravnateljica Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Matilda Copić, s kojom su i potpisani ugovori, pozvala je sve jedinice lokalne samouprave da se pripreme za nove natječaje koji će se provoditi po jednostavnijim procedurama.

Nazad na vrh