>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna


U četvrtak, 8.veljače 2018. potpisan je u Zagrebu Ugovor o financiranju izgradnje nerazvrstane ceste Male i Velike Sesvete. Gradu je Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju kroz Mjeru M7, Operacija 7.2.2. Ulaganja u građenje nerazvrstanih cesta, odobrila najviši iznos potpore, 4.725.198,50 kuna. Ugovor je u ime Grada Križevaca potpisao zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević. 

 2

Radi se o dionici dužine 5.183,62 metara čijom će se modernizacijom značajno podići kvaliteta života stanovnika Malih i Velikih Sesveta.
Na svečanom potpisivanju okupljenima se obratio ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić pohvalivši za trud jedinice lokalne samouprave koje će zahvaljujući dobrim projektima i dobivenim sredstvima podići razinu života u ruralnim područjima.
Ministar je ujedno za proljeće najavio otvaranje novih natječaja, a na potpisivanju je bio i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković
Ravnateljica Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Matilda Copić, s kojom su i potpisani ugovori, pozvala je sve jedinice lokalne samouprave da se pripreme za nove natječaje koji će se provoditi po jednostavnijim procedurama.

Najava događanja

Nema upisanih događanja.

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh