>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Kako bi zahvalio svima koji su sudjelovali u izvođenju predstave pomirbe kalničkih šljivara i križevačkih purgera u sklopu jubilarnog 50. Križevačkog velikog spravišča, gradonačelnik Mario Rajn sa zamjenikom gradonačelnika Danijelom Šaškom upriličio je prijem za sve sudionike.

IMG 7305

Na održavanje Spravišča kroz godine ukratko se osvrnula direktorica Turističke zajednice grada Križevaca Olinka Gjigaš dodavši kako je Spravišče zbližilo i sprijateljilo brojne ljude.
Upravo je ovaj prijem hvala za sav vaš angažman na 50. Spravišču, ali i na ostalim vašim spraviščima,“ naglasio je gradonačelnik Mario Rajn te najavio kako će se uskoro sastati organizacijski odbor 51. Spravišča.
Ovom prijemu prisustvovao je i redatelj koji će režirati predstavu u sklopu ovogodišnjeg Križevačkog velikog spravišča Mario Kovač koji je istaknuo kako mu je velika čast da sudjeluje u ovoj jednoj tradiciji.
U jubilarnom 50. Križevačkom velikom spravišču sudjelovali su: Božo Konfic, Branka Gold, Bruno Keleković, Fabijan Lončar, Igor Frbežar, Ivica Bermanec, Ljiljana Picig, Petar Babić, Ratko Matić, Robert Remenar, Stjepan Palijan, Stjepan Vrhovec, Tena Lovreković, Zdravko Bugarin, Josip Šatrak, Dražen Car, Emanuel Benjak, Udruga Potkalnički plemenitaši – Plesna skupina „Sidonija“ iz Gornje Rijeke, Jadranka Bos, Maja Crnčić, Maja Faltak, Marijan Đurec, Sabina Kešer, Ottone Novosel Franz, Adam Končić, Ana Fortuna, Petra Slavečki i Kruno Đurec.

 

 

Nazad na vrh