>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Dobrovoljno vatrogasno društvo Špiranec održalo je godišnju skupštinu koju je otvorio predsjednik Društva Željko Skalički.

skupstina DVD a sprianec 2018 002


Predsjednik se osvrnuo na proteklu godinu prezentiravši Izvještaj o radu u kojem je istaknuo kako prošle godine nije bilo ni jedne dojave o požaru, a u Vatrogasnom domu je uređen sanitarni čvor, kuhinja te je postavljen jedan novi prozor koji je Društvo dobilo do Grada Križevaca preko Mjesnog odbora.
U planu za ovu godinu je raditi s vatrogasnom mladeži i podmlatkom te članove opremiti potrebnom opremom i dodatno urediti vatrogasni dom.
Okupljenim gostima i uzvanicima obratili su se ispred Požarnog odreda Raven Željko Rusan, tajnik Vatrogasne zajednice Grada Križevaca Miroslav Petračija, predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Križevaca Ivan Mužić, predsjednik Gradskog vijeća Marko Katanović te zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević.
„Kako sam ja zadužen za sela i vatrogastvo, ako neka sela i mjesta ne funkcioniraju onda ja ne radim dobro svoj posao. Moj posao je da potaknemo one sredine koje funkcioniraju i da im damo podršku, a za one koji ne funkcioniraju da nađemo neka rješenja. Postoji suradnja između Grada i DVD-a Špiranec. Sudjelovali smo u nabavci stolarije za kuhinju. Grad će financijski sudjelovati u proslavi dana vašeg mjesta, 15. kolovoza. Intencija je da se mještani okupljaju, ne samo vatrogasci, nego svi stanovnici. U Gradu imate partnera, imate s kime razgovarati, Gradska uprava vam je na raspolaganju,“ posebno je istaknuo zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević.

Izvor: prigorski.hr

Nazad na vrh