>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

U petak, 16. veljače Dobrovoljno vatrogasno društvo Velike Sesvete održalo je redovnu godišnju skupštinu koju je vodio Branko Dulikravić.

velike sesvete5

 

Društvo je u prošloj godini vršilo preventivne preglede, uređivalo dom i spremište, a u planu je za ovu godinu urediti krovište i fasadu na domu.
Puno uspjeha u radu i da se ostvare zacrtani planovi uputili su predstavnici DVD-ova, tajnik Vatrogasne zajednice grada Križevaca Miroslav Petračija, predsjednik Vatrogasne zajednice grada Križevaca Ivan Mužić, predsjednik Mjesnog odbora Velike Sesvete Stevo Vuković, predsjednik Gradskog vijeća Grada Križevaca Marko Katanović te zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević.
Zamjenik gradonačelnika osvrnuo se na nedavno potpisivanje Ugovora o financiranje nerazvrstane ceste Male Sesvete – Velike Sesvete kojim je Gradu odobreno 4,7 milijuna kuna: „Ima mladih ljudi u selu i cesta koja će doći će sasvim sigurno zadržati ljude u ovom mjestu.“
Dodao je kako će i u suradnju sa Županijskom upravom za ceste modernizirati cestu kroz cijele Velike Sesvete, točnije, 1,8 kilometara.

 

Izvor: prigorski.hr

 

Nazad na vrh