>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Dobrovoljno vatrogasno društvo Novaki Ravenski održalo je redovnu godišnju skupštinu na kojoj su prezentirana brojna izvješća.

novaki74

 

Izvješća su prezentirali tajnica Marina Lauš, blagajnica Mirela Sobota, predsjednik Nadzornog odbora Ivica Palijan, predsjednik Društva Siniša Premrl i zapovjednik Goran Ružić.
U protekloj godini su uz financijsku pomoć Grada Križevaca, Vatrogasne zajednice i mještana odrađeni poslovi na unutarnjem i vanjskom uređenju Doma te su provođene preventivne aktivnosti, izvijestila je tajnica Marina Lauš dok je zapovjednik Goran Ružić prezentirao Plan rada za ovu godinu.
Uslijedile su pozdravne riječi gostiju pa su se tako obratili brojni prijateljski DVD-ovi, te predsjednik Vatrogasne zajednice Križevaca Ivan Mužić, zapovjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije i JVP Križevci Ivan Matosović, predsjednik Gradskog vijeća Marko Katanović, zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević i pročelnik Upravnog odjela za financije, proračun i javnu nabavu Koprivničko-križevačke županije Darko Masnec.
Zamjenik Martinčević tom je prilikom posebno istaknuo kako je prioritet izgraditi autobusno stajalište u Novakima što će biti i napravljeno ove godine. Također, naglasio je kako će Grad od ove godine sufinancirati po jednu zabavu u DVD-u, a poljoprivrednicima će kreditirati proljetnu sjetvu.
Na kraju Skupštine dodijeljene su diplome članovima DVD-a Novaki Ravenski za dugogodišnji dobrovoljni rad u Društvu.
Tijekom večeri, Skupštini se pridružio i gradonačelnik Mario Rajn.

Izvor: prigorski.hr

 

Nazad na vrh