>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Uz prisutnost brojnih društava i puno djece, Dobrovoljno vatrogasno društvo Vujići održalo je redovnu godišnju skupštinu.

IMG 7623


Skupštinu je otvorio predsjednik DVD-a Tomo Vujić nakon čega je tajnik Milenko Cetlin podnio Izvješće o radu u protekloj godini. DVD je tako prošle godine uređivao okoliš oko Doma, vodili su računa o ispravnosti opreme, provodili dežurstva za vrijeme žetvene sezone, sudjelovali na natjecanjima, a prošle godine imali su i jednu intervenciju.
Ove godine u planu je nastaviti sa usavršavanjem ekipa za natjecanja, provoditi dežurstva, preventivne preglede, urediti dom i izgraditi terasu ispred doma, naglasio je predsjednik DVD-a Tomo Vujić.
Pozdravnim riječima obratili su se prijateljski DVD-ovi, predsjednik Vatrogasne zajednice grada Križevaca Ivan Mužić, zapovjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije i JVP Križevci Ivan Matosović te gradonačelnik Mario Rajn, a svi okupljeni složili su se kako je potrebno ulagati u ovaj velik broj djece koji se nalazio na Skupštini.
Puno uspjeha u radu poželio je i gradonačelnik Rajn koji je naglasio podršku Grada u radu vatrogasaca. Osvrnuo se i na cestu prema Vujićima te naglasio: „U potpunosti smo svjesni problematike ceste, osnovne životne i komunalne infrastrukture svih mještana. Vjerujte, radimo na tome da je u partnerstvu sa Županijskom upravom za ceste asfaltiramo.“
Uslijedila je podjela Spomenica i Priznanja koja su uručena Valeriji Sakač, Danijeli Cetlin, Karolini Haman, Vlasti Haman, Mirjani Haman te Željku Mašeku.

 

Nazad na vrh