>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Dobrovoljno vatrogasno društvo Majurec održalo je redovnu godišnju skupštinu koju je otvorila predsjednica Društva Dijana Jandrašec.

majurec dvd 660x330

 

Predsjednica se osvrnula na aktivnosti koje je DVD provodio protekle godine pa su tako obilježili 100 godina križa zajedno s Mjesnim odborom, sudjelovali u traženju nestale osobe u Svetoj Heleni te krenuli s radovima na izgradnji spremišta. Plan je preseliti postojeću binu i napraviti novu, proširiti dom i urediti interijer, objasnila je Dijana Jandrašec.
Nakon podnošenja izvješća podijeljena su priznanja i spomenice. Priznanja su primili Dijana Jandrašec, Sanela Berend, Josipa Ščetarić, Ivana Sokač, Renata Raić, Dragutin Petrić i Đuro Vragotuk dok su spomenice uručene Siniši Seniću, Miroslavu Hunjaku, Goranu Štefoiću, Alenu Ščrbaku, Vladimiru Sokaču i Ivanu Sokaču.
Pozdravne riječi uputili su predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Križevaca Ivan Mužić, zapovjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije i JVP-a Križevci Ivan Matosović, pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, šport, nacionalne manjine i turizam mr.sc. Mladen Tenodi u ime gradonačelnika Marija Rajna te saborski zastupnik Branko Hrg.
Skupština je završila obraćanjem zapovjednika DVD-a Majurec Đure Ščetarića koji je istaknuo kako je ponosan na djecu i njihove rezultate.

 

Izvor: prigorski.hr

Nazad na vrh