>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Dobrovoljno vatrogasno društvo Lemeš Križevački održalo je svoju redovnu godišnju skupštinu. Kroz Skupštinu, članovi DVD-a prisjetili su se dva događaja koja su posebno obilježila proteklu godinu, prerana smrt njihove članice Martine Piškorić te požar na obiteljskoj kući obitelji Kovač.

godisnja skupstina dvda lemes krizevacki008 768x511

 

Nadalje, podneseno je Izvješće o radu za 2017. godinu te Plan rada za 2018. godinu kao i financijsko izvješće, a sva izvješća su jednoglasno usvojena.
Okupljenima su nekoliko riječi uputili predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Križevaca Ivan Mužić i zapovjednik JVP Križevci Ivan Matosović, predsjednik Gradskog vijeća Marko Katanović te gradonačelnik Mario Rajn.
Gradonačelnik je, uz čestitke na rezultatima od prošle godine i želju da se svi zacrtani planovi u ovoj godini ostvare, naglasio kako činjenica da je zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević vatrogasac pokazuje da gradska uprava cijeni i svjesna je važnosti vatrogastva na području Križevaca.
Uslijedila je podjela diploma, zahvalnica i priznanja koje su zaslužnim pojedincima uručili predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Križevaca Ivan Mužić te zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević koji je ujedno zapovjednik DVD-a Lemeš Križevački.

Izvor: prigorski.hr

Nazad na vrh