>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Pozivamo sve zainteresirane građane na sudjelovanje u javnoj raspravi i savjetovanju sa zainteresiranom javnošću o prijedlogu Gradskog programa za mlade Grada Križevaca.

gradski program za mlade

 

Svoje primjedbe i prijedloge možete dostavljati od 28. veljače do 14. ožujka 2018. godine online putem obrasca koji možete preuzeti OVDJE ili mailom ili ured-gradonacelnika@krizevci kao i osobnim dolaskom u Veliku vijećnicu Grada Križevaca ili u Informativni centar za mlade „Info desk“.
Cilj izrade Gradskog programa za mlade Grada Križevaca je podizanje standarda života populaciji mladih od 15 do 30 godina te aktivno uključivanje mladih u društveni život grada.
Sudjelovanjem u javnoj raspravi možete osigurati donošenje kvalitetnijih mjera iz područja obrazovanja, zapošljavanja i poduzetništva, socijalne zaštite, zdravstvene zaštite, aktivnog sudjelovanja mladih u društvu, kulture te europskog i globalnog okruženja.
Projekt izrade Gradskog programa za mlade sufinanciran je sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku te Grada Križevaca.

 

Nazad na vrh