>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Dobrovoljno vatrogasno društvo Srednji Dubovec održalo je 83. redovnu godišnju skupštinu koja je okupila brojne goste i čak 20 dobrovoljno vatrogasnih društva.Skupštinu je otvorio Zdravko Zajec, a skupštinom je predsjedao Željko Rusan u ime radnog voditeljstva.

skupstina dvd a srednji dubovec045

 

„Zahvaljujući dobro obavljenoj preventivi nije zabilježen niti jedan požar, a tijekom žetvene sezone ljeto-jesen organizirano je pasivno dežurstvo. Tri naša interventna člana spremna su se odazvati na intervenciju, a u prošloj godini sudjelovali su na njih šest,“ istaknula je Anita Đurec tijekom podnošenja Izvješća o radu.
Osvrnula se i na gubitak dozapovjednika Đure Žužića koji je nakon duge i teške bolesti preminuo u 53. godini života.
Nakon podnošenja izvješća, Ivan Žužić izabran je za novog dozapovjednika Društva.
Čestitke na ostvarenom i puno uspjeha u ovoj godini uputili su predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Križevaca Ivan Mužić, predsjednik Gradskog vijeća Grada Križevaca Marko Katanović, zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević, izaslanik župana Darka Korena Stjepan Peršin te saborski zastupnik Branko Hrg.
Zamjenik Martinčević posebno je naglasio kako DVD Srednji Dubovec djeluje na zavidnoj razini te čestitao na njihovoj proaktivnosti.
Na kraju skupštine Jasni Rusan uručeno je uvjerenje kojim je stekla zvanje vatrogaskinje prve klase, a koju joj je svečano uručio Miroslav Petračija, tajnik VZ Križevci.

 

Izvor: prigorski.hr

 

Nazad na vrh