>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Dobrovoljno vatrogasno društvo Kloštar Vojakovački održalo je svoju godišnju skupštinu.

klostar7

 

Skupštinom je predsjedao Marko Martinčević, dok je Izvješće o radu podnio Stjepan Đuričić u ime Upravnog odbora: „Odrađeni su vodoinstalaterski poslovi, a napravljen je i spremnik za vodu kapaciteta 2000 litara. Odradili smo zabave i od dobivenih sredstava odrađen je posao oko elektroinstalacija u Vatrogasnom domu. Kupili smo pijesak, šoder, cement i vapno, a radove betoniranja ispred doma odradit ćemo ove godine. Okupili smo i djecu koja su se natjecala s brentačama.“
Zahvalu svima koji su se aktivno uključili u rad ovog Društva, koje je nakon pauze krenulo s aktivnostima, uputili su zapovjednik JVP Križevci Ivan Matosović, predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Križevaca Ivan Mužić, Goran Matoničkin u ime glavnog vatrogasnog zapovjednika Slavka Tucaković i Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije, predsjednik Gradskog vijeća Grada Križevaca Marko Katanović te zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević.
Zamjenik Martinčević je istaknuo kako će ovo Društvo imati posebnu pažnju te im požalio da ustraju u svome radu.
Na skupštini je ujedno za vršitelja dužnosti zapovjednika izabran Josip Večenaj te su dodijeljene diplome, zahvalnice i priznanja zaslužnim vatrogascima i sponzorima.

 

Izvor: prigorski.hr

 

Nazad na vrh