>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Auto moto klub Križevci, Grad Križevci, Križevačka udruga biciklista (KUB) i Župa uznesenja Blažene Djevice Marije Glogovnica organizirali su na Uskrsni ponedjeljak, 21. travnja “Uskrsnu biciklijadu”.  Okupljanje biciklista i motociklista započelo je prijepodne na Strossmayerovom trgu gdje su u prigodnom programu sudjelovali Puhački orkestar i Križevačke mažoretkinje.

hak2

 

Ovom su prilikom, četvrtu godinu zaredom proglašeni najbolji motociklisti i biciklisti za 2013. godinu koji su svojom vožnjom i ponašanjem u prometu uzor svim vozačima na dva kotača.

hak

Najbolja biciklistica je Mirjana Horvat, najbolja vozačica mopeda Jula Matuško, najbolji motociklist Denis Gajski, a najiskusniji vozač Zdenko Premzl.
Nagrade najboljima predali su predstavnici Policije, HAK-a, Križevačke biciklističke udruge, vlč. Ivan Novak te u ime Grada Križevaca zamjenik gradonačelnika Tomislav Katanović.

hak1

Nakon svečanosti na trgu, biciklisti i motociklisti krenuli su na vožnju gradom pa kroz Svetu Helenu i Glogovnicu do Apatovca gdje je održan blagoslov i daljnje druženje.

hak3

hak4

dan grada 2018

Najava događanja

26Tra
26.04.2018. 18:00 - 27.04.2018. 19:00
Predstava: Svadba
1Svi

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh