>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Dobrovoljno vatrogasno društvo Bukovje održalo je svoju redovnu godišnju skupštinu koju je otvorio predsjednik Društva Tomislav Horvat.

bukovje32

 

Protekle godine bilo je ukupno 14 radnih akcija od kojih je na skupštini posebno istaknuto betoniranje podova i postavljanje keramičkih pločica.
Skupština je bila i prilika da se obrate i mnogi predstavnici prijateljskih društava te predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Križevaca Ivan Mužić, zamjenik predsjednika Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije i zapovjednik JVP Križevci Ivan Matosović, Stjepan Peršin ispred Koprivničko-križevačke županije te zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević.
U svojim govorima, svi su pohvalili napredak DVD-a Bukovje i poželjeli članovima puno uspjeha u radu i dalje.
Grad i Mjesni odbor Bukovje solidno surađuju i nastavit ćemo tako i dalje. DVD Bukovje ima tri profesionalca u svojem sastavu. Profesionalni vatrogasci primaju za svoj posao plaću, ali u najtežim trenucima vatrogasci pokazuju svoju humanost,“ naglasio je zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević.
Sva izvješća i plan rada za ovu godinu usvojeni su jednoglasno, a na kraju skupštine dodijeljena su uvjerenja i zahvalnice vatrogascima.

 

Izvor: prigorski.hr

Nazad na vrh