>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

U prepunom domu, Dobrovoljno vatrogasno društvo Erdovec održalo je redovnu godišnju skupštinu koju je otvorio predsjednik DVD-a Valent Arki.

IMG 8875

 

Društvo je prošle godine bilo aktivno, vršili su preventivu, nabavili novu opremu, nastupali na natjecanjima, nastavili s održavanjem vatrogasnog turnira, a proveli su i mnogobrojne radove oko doma pri čemu su veliku zahvalu uputili Gradu Križevcima na pomoći i uručili zahvalnicu gradonačelniku Mariju Rajnu.
U Planu za ovu godinu je nastaviti održavanje vatrogasnog turnira, nastaviti uređivati dom i okoliš, uvježbavati natjecateljske desetine, školovati članove, sudjelovati na natjecanjima, te provoditi dežurstva tijekom žetvene sezone.
Ono što je posebno istaknuto na Skupštini je pomoć koju su članovi organizirali za pomoć obitelji Štefoić u Dijankovcu nakon požara, a što su brojna prijateljska društva i ostali gosti posebno pohvalili.
Želje za uspješan rad i u ovoj godini uputili su dopredsjednik Vatrogasne zajednice Grada Križevaca Slavko Gotić, zamjenik predsjednika Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije i zapovjednik JVP Križevci Ivan Matosović, predsjednik Gradskog vijeća Grada Križevaca Marko Katanović te gradonačelnik Mario Rajn koji je posebno istaknuo kako su vrata Gradske uprave otvorena za sve: „Ono što možemo vrlo brzo napraviti, napravit ćemo, a ono što ipak zahtjeva planiranje, planirat ćemo.“
Ujedno je upoznao okupljene kako je Crkva sv. Katarine u Erdovcu ove godine ušla u program Ministarstva kulture i kako je za nju dobiveno 90.000,00 kuna.
Na kraju skupštine dodijeljena su uvjerenja, priznanja i zahvalnice zaslužnim pojedincima.

 

Nazad na vrh