>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Zaklada Zamah i Program JAKO pozivaju na predstavljanje natječaja iz programa Decentralizacije koje će se održati u ponedjeljak, 28. travnja 2014. godine u 11 sati u Velikoj vijećnici Grada Križevaca, I.Z. Dijankovečkog 12 u Križevcima.

zamah

 

Potencijalnim će se prijaviteljima (uglavnom udrugama, ali i zainteresiranim ustanovama) predstaviti „mali“ natječaj za građanske akcije „Naš doprinos zajednici“ kojim se financiraju manji projekti u lokalnim zajednicama.

Regionalna zaklada za lokalni razvoj ZAMAH uključena je u provedbu natječaja na osnovi potpisanog Sporazuma o partnerstvu u provedbi Decentraliziranog modela financiranja razvoja civilnog društva u Republici Hrvatskoj s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva za područje Zagrebačke, Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske, Varaždinske i Međimurske županije te Grada Zagreba.

Upoznatje se s uvjetima i načinima prijave, prihvatljivim aktivnostima i partnerstvima, detaljima natječajne dokumentacije, najavljenim budućim natječajima i ostalim korisnim informacijama!

Natječajna dokumentacija dostupna je na internetskoj stranici www.zamah.hr.

Molimo Vas da svoj dolazak prijavite na http://www.zamah.hr/prijavnica/

dan grada 2018

Najava događanja

26Tra
26.04.2018. 18:00 - 27.04.2018. 19:00
Predstava: Svadba
1Svi

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh