>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

U povodu obilježavanja Svjetski dan Crvenog križa i Crvenog polumjeseca, gradonačelnik Branko Hrg održao je u četvrtak, 8. svibnja 2014. prijem za djelatnike, aktiviste i volontere Gradskog društva Crvenoga križa Križevci, a prijemu su prisustvovali i zamjenik gradonačelnika Ivan Vuk te pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Mladen Tenodi.

prijem-c.kriz1

Gradonačelnik je tim povodom zahvalio na svakoj aktivnosti, donaciji i angažmanu koji su uložili kako bi na bilo koji način pomogli drugima, želeći da nastave sa svojim humanitarnim djelovanjem. Pozdrave je uputio i članovima Gradskog interventnog tima koji su prisustvovali prijemu, a upravo su završili edukaciju, poželivši im da i ubuduće rade na svojoj spremnosti da pomognu u izvanrednim situacijama, no ujedno istaknuvši kao se nada da potrebe za tim neće biti. Gradonačelnik je čestitajući Svjetski dan Crvenog križa i Crvenog polumjeseca, dodao kako će i nadalje imati podršku Grada i njegovu osobnu pri realizaciji zajedničkih programa.

prijem-c.kriz
U ime Gradskog društva Crvenoga križa, na prijemu kao i podršci u radu, zahvalio je predsjednik Franjo Husinec pozvavši građane da se još aktivnije uključe u rad ove udruge jer kako je istaknuo, volonterizam je jedan od načina ne samo pomaganja drugima već i postizanja osobnog zadovoljstva zbog takvog humanitarnog djelovanja.
Ravnateljica Đurđica Kopseak, govorila je o provedenoj edukaciji Gradskog interventnog tima, zahvalivši Gradu na sufinanciranju ovog važnog programa, čime je 40-ak ljudi osposobljeno za djelovanje u uvjetima elementarnih nepogoda i drugih iznenadnih situacija.

dan grada 2018

Najava događanja

26Tra
26.04.2018. 18:00 - 27.04.2018. 19:00
Predstava: Svadba
1Svi

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh