>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

U ponedjeljak 12. svibnja održan je sastanak Stručnog povjerenstva za koordinaciju izrade projektne dokumentacije za izgradnju školske sportske dvorane Osnovne škole Ljudevita Modeca Križevci s projektantom JURCON PROJEKT d.o.o. Zagreb.

dvorana

Održana je završna prezentacija glavnog projekta školske sportske dvorane Osnovne škole Ljudevita Modeca, tehnički opis dvorane – vanjska i unutarnja površina, opis i namjena prostorija u dvorani, povezanost sa školom i elementi energetske samoodrživosti dvorane.

Projektant je tako rekao da će 3-djelna dvorana imati 240 sjedećih mjesta, malu dvoranu, kuglanu, vanjska igrališta, a cijeli je prostor projektiran kako bi bio niskoenergatski, što znači fotonaponsku elektranu na krovu dvorane i kotlovnicu na pelete.

dvorana1
Prezentaciji projekta prisustvovali su: ravnatelj Osnovne škole Ljudevita Modeca Dražen Bokan, gradonačelnik Branko Hrg, njegovi zamjenici, pročelnici upravnih odjela Grada, JVP-a, Ureda državne uprave.
Osim o projektu bilo je riječi i o izradi dokumentacije za prijavu na natječaj Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, kako bi se osigurao i izvor finaciranja.

Nazad na vrh