>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Glazbena škola Alberta Štrige Križevci ovoga tjedna cijelim nizom glazbenih događanja slavi Dan škole. Uz svakodnevne koncerte učenika osnovne i srednje škole te Dane otvorenih vrata za sve koji ih žele posjetiti i vidjeti kako rade, u četvrtak 15. svibnja održan je u Hrvatskom domu, veliki koncert učenika škole.

gl. škola

Sve prisutne pozdravila je ravnateljica Branka Špoljar, a čestitke je u ime Grada Križevaca kako u povodu Dana škole tako i na odličnim rezulatatima učenika koji ju polaze, uputio gradonačelnik Branko Hrg koji je zajedno sa svojim zamjenikom Tomislavom Katanovićem prisustvovao koncertu.

Čestitajući Dan škole gradonačelnik je izrazio zadovoljstvo postignutim rezultatima, a  u godini u kojoj se slavi 35 godina tamburaškog orkestra posebno se zahvalio pokretačima i dugogodišnjim graditeljima orkestra, gospođi Konfic koja je svesrdno podupirala rad maestra Stjepana Fortune, simbola križevačke tamburice, čovjeka koji je svoj radni vijek uložio u tamburaški orkestar.
Za petak 16. svibnja predviđeno je od 19,30 predstavljanje monografije “Tamburaški orkestar Glazbene škole Alberta Štrige Križevci”.

gl.škola1

Nazad na vrh