>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

Gradonačelnik Branko Hrg priredio je u utorak, 27. svibnja 2014. prijam za križevačke sportaše Danijela Miklečića i Emanuela Evačića koji su na nedavno održanim europskim natjecanjima postigli odlične rezultate.

sportasi

 

Najbolji županijski i križevački sportaš Danijel Miklečić, član fitness kluba Body fit proglašen je najuspješnijim tjelograditeljem u kategoriji do 75 kilograma na prvenstvu Europe u španjolskoj Santa Susanni, dok je mladi i iznimno daroviti križevački atletičar Emanuel Evačić osvojio drugo mjesto na Balkanskom mlađejuniorskom prvenstvu.

Tim povodom gradonačelnik ih je primio zajedno sa svojim zamjenikom Tomislavom Katanovićem kako bi im čestitao na postignutim uspjesima. Uputivši im čestitke gradonačelnik je rekao kako ga raduje da su mladi ponovo počeli nizati odlične rezultate u atletici, tradicionalno jakom sportu u Križevcima, koji je imao malu stagnaciju nakon Branka Zorka, no da su jednako vrijedni i uspjesi Miklečića, ali i mladih koje on trenira u tjelograditeljstvu kao novom sportu koji je u Križevcima zaživio zahvaljujući trudu i rezultatima upravo Danijela Miklečića.

Zahvalio je sportašima i na promociji grada Križevaca te im poželio još sličnih rezultata i medalja, dodavši kako će ih upravo zbog iznimnih rezultata i promocije koju donose svom kraju, Grad financijski nagraditi.

 

Najava događanja

20Velj
" id="dp-module-upcoming-default-245-events-109-109-description">
20Velj
20.02.2018. 19:00 - 20:00
Književni susret s Kristianom Novakom
23Velj
23.02.2018. 12:00 - 13:00
Zagrli za rijetke

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh