>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

U četvrtak, 29. svibnja 2014. u 9.30 na Ratarni u Visokom gospodarskom učilištu u Križevcima održat će se završna konferencija IPA projekta- Inovativni model destinacijskog menadžmenta za nekonvencionalni turizam u Hrvatskoj (ruralni turizam) i u Mađarskoj (zdravstveni turizam).

vijesti

Visoko gospodarsko učilište u Križevcima glavni je korisnik projekta Inovativni model destinacijskog menadžmenta za nekonvencionalni turizam u Hrvatskoj (ruralni turizam) i Mađarskoj (zdravstveni turizam) u sklopu IPA prekograničnog programa Mađarska-Hrvatska. Mađarski partner na projektu je Sveučilište Pannonia.
Glavni cilj projekta bio je razviti model destinacijskog menadžmenta za nekonvencionalne turističke destinacije, provesti istraživanje s ciljem definiranja specifičnih karakteristika tih destinacija, osnovati znanstveno informacijske centre u Križevcima i Keszthelyju, objaviti rezultate istraživanja i dva udžbenika za nove module koji će se izvoditi u visokoškolskim institucijama u Hrvatskoj i Mađarskoj. Provođenje projekta započelo je 1. veljače 2013. i traje 16 mjeseci do 31. svibnja 2014.

Program možete vidjeti OVDJE.

dan grada 2018

Najava događanja

26Tra
26.04.2018. 18:00 - 27.04.2018. 19:00
Predstava: Svadba
1Svi

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh