>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

U srijedu 18. prosinca Gradsko društvo Crvenoga križa Križevci svečano je obilježilo 20 godina međunarodnog priznanja Hrvatskog Crvenog križa, 60 godina darivanja krvi u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa, 135 godina Crvenog križa na tlu Hrvatske.

ck7


Tom prigodom, svima koji su dali svoj doprinos u radu i djelovanju Crvenog križa kao znak zahvalnosti za suradnju i doprinos u ostvarivanju humanosti dodijeljene su zahvalnice.

Tako su zahvalnice između ostalih primili Koprivničko-križevčka županija, Grad Križevci, škole, bivši predsjednici kao i ostali koji su na bilo koji način sudjelovali u aktivnostima Crvenoga križa i podržavali ga.

Goste je pozdravio predsjednik Gradskog društva Crvenoga križa Križevci dr. Franjo Husinec koji je zahvalivši svima na doprinosu rekao nekoliko rečenica i o nastanku pokreta Crvenoga križa kako u svijetu tako i na ovim našim prostorima.

Saborski zastupnik i gradonačelnik Branko Hrg poželio je još novih programa i aktivnosti te se i dalje svi zajedno angažiraju u ovom humanoj djelatnosti.

ck6

Svečanost su svojim nastupom uveličali učenici Glazbene škole Alberta Štrige.

Popis dobitnika zahvalnica koje su uručili predsjednik dr. Franjo Husinec i ravnateljica Đurđica Kopseak, možete vidjeti OVDJE.

Nazad na vrh