>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

U utorak, 7.siječnja 2013. potpisan je još jedan predugovor sa poduzetnikom o osnivanju prava građenja na građevinskom zemljištu na području Gospodarske zone Gornji Čret. Time je zona Gornji Čret dobila i trećeg ulagača.

zona 6

 

Gradonačelnik Branko Hrg potpisao je predugovor sa Zdravkom Podolski, direktorom tvrtke KROLID d.o.o.koja se bavi proizvodnjom rashladnih uređaja.

Pravo građenja daje se na rok od 25 godina na građevinskoj parceli u površini od 2 500 m2 po cijeni od 0.27 kn/m2 mjesečno, a u cijenu zemljišta uračunata je angažirana snaga na parceli od 10 kw električne energije.

Poduzetnik ima pravo na oslobođenje plaćanja naknade za priključak vode, plina i kanalizacije kao i na ostale olakšice predviđene Programom raspolaganja gospodarskom zonom Gornji Čret.

Prilikom potpisivanja, gradonačelnik Branko Hrg istaknuo je kako je riječ o trećem križevačkom poduzetniku koji svoju proizvodnju širi u Gospodarsku zonu Gornji Čret te da bi se kroz te tri tvrtke trebalo zaposliti ukupno preko 50 ljudi.

Nazad na vrh