>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

U četvrtak 09. siječnja 2014. godine u Maloj vijećnici Grada Križevaca održana je dodjela Certifikata ISO 9001:2008 međunarodne norma koja propisuje sustav upravljanja kvalitetom i ISO/IEC 27001:2005 norme za upravljanje informacijskom sigurnošću.

iso1 1


Igor Miličević predstavnik tvrtke URS Certifikate, uručio je u ime certifikacijske kuće, certifikate gradonačelniku Branku Hrgu koji ih je preuzeo u ime Grada Križevaca.

Gradonačelnik je tom prilikom istaknuo kako ga veseli da su Grad Križevci zadovoljili visoke standarde te dobili ove certifikate, naročito ISO/IEC 27001:2005 koju budući da je vrlo zahtjevna ima tek nekoliko gradova u Hrvatskoj. Gradonačelnik je kao najzaslužniju osobu za to istaknuo svojeg zamjenika Tomislava Katanovića te dodao kako vjeruje da će rad gradskih službenika biti još kvalitetniji i transparetniji, a građani zadovoljniji dobivenom uslugom.

Ovom su prilikom predstavljeni i interni auditori koji su prošli obuku od certifikacijske kuće kako bi interno nadgledali pridržavanje standarda ISO sustava te su im za to uručite potvrde, a koji će brinuti o usklađenosti sustava i pridržavanja određenih procedura o radu unutar gradske uprave, a po normama ISO sustava.

Nazad na vrh