>

4

GRADSKA UPRAVA - naslovna

U srijedu 15. siječnja održana je u Velikoj vijećnici Grada Križevaca svečanost proglašenja najuspješnijih sportašica, sportaša i sportskih ekipa Grada Križevaca u 2013. godini.

sportaši 1

 

U ime organizatora Zajednice sportskih udruga Grada Križevaca, na početku je prisutne sportaše i uzvanike pozdravio predsjednik Zajednice Josip Šikić nakon čega je uslijedilo i predstavljanje ZŠU Križevci i realiziranih programa u 2013. godini.

Gradonačelnik Branko Hrg čestitao je svim nominiranima pohvalivši njihov rad i entuzijazam te im zahvalivši na promociji grada koju šire kroz svoj sportske rezultate. Dodao je i kako bi volio da je prisutno više poduzetnika koji podupiru rad i razvoj sporta jer ulaganjem u sportaše, oni bi ulagali i u svoj razvoj budući da su sportaši i njihovi potencijalni zaposlenici ili korisnici usluga.

Najuspješniji sportaš u protekloj godini bio je Danijel Miklečić iz Fitness kluba Body fit, najuspješnija sportašica je Ines Grbus iz Ženskog rukometnog kluba Mlinar, najperspektivnija je sportašica karatistica Klara Katavić, a najperspektivniji sportaš Domagoj Krulić iz Streljačkog kluba "Križevci 1252".

Najbolji ženski sportski klub je ženska ekipa Atletskog kluba Križevci, a najbolji muški je Motociklistički Klub Križevci.

Najuspješniji sportski trener je Zvonko Jagušić, najzaslužniji sportski djelatnik Mladen Klasić.

Dodijeljena su i posebna sportska priznanja i to Mariju Evačiću i Eli Šimunčić iz Atletskog kluba Križevci te tvrtki KTC kao velikom sponzoru.

Nagrade i priznanja su dodijelili su: župan Darko Koren, gradonačelnik Branko Hrg, predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Križevaca Josip Šikić i tajnik Županijske zajednice sportova Branko Zorko.

Popis svih nominiranih možete vidjeti OVDJE.

Najava događanja

22Svi
22.05.2018. 19:00 - 20:00
Izložba Ane Budija: Kolorit u očima
24Svi
24.05.2018. 18:30 - 27.05.2018. 19:30
10. Dani hrvatskih svetaca i blaženika

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora u objektima Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci

 3d prikaz

 

Nazad na vrh